Halitpaşa İlkokulu

WEB https://halitpasailkokulu.meb.k12.tr
Adres : KURTULUŞ MAH. BAHADIR SK. HALİTPAŞA ILKOKULU BLOK NO: 43 YAKUTİYE / ERZURUM
VİZYON : Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda, her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun.Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. - Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun.Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışsın.Okulumuzda, her davranış, her olay, her faaliyet sevgiye dayalı olsun.Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın.Okulumuzdan mezun olan her öğrenci mesleği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.
MİSYON : Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda, her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun.Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. - Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun.Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışsın.Okulumuzda, her davranış, her olay, her faaliyet sevgiye dayalı olsun.Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın.Okulumuzdan mezun olan her öğrenci mesleği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.
BAŞARILAR :

Saatler : 12.30-17.30
Servis :
Ulaşım : K5 ve K6 özel halk otobüsü ile 40 dakikada bir ulaşım sağlanabilir..
Yerleşim Yeri : Kurtuluş Mah. Yakutiye/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km